Ανακαίνιση – Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Δούρος American Homes ασχολείται με τη μερική ή ολοκληρωμένη ανακαίνιση σε κατοικίες, διαμερίσματα και καταστήματα, διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς κι αρχιτέκτονες που μπορούν να σας δώσουν λύσεις γι’ αυτό που ονειρεύεστε.

Στο χώρο μας υπάρχει εκθεσιακός χώρος με Ιταλικά έπιπλα κουζίνας της εταιρίας LUBE καθώς επίσης και οικονομικές κουζίνες Ελληνικής κατασκευής, σε οικονομική συσκευασία D.I.Y., ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες εσωτερικές Laminate και πατώματα Laminate σε αρίστη ποιότητα.

Επίσης στον ίδιο χώρο θα βρείτε κουφώματα Αλουμινίου και συνθετικά PVC εταιρίας VEKA – ETEM – SALAMANDER – GEALAN. Τα κουφώματα που εμπορευόμαστε είναι εξαιρετικής ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες και πόρτες κυρίας εισόδου της εταιρίας VEPRAN.

Επιπλέον διαθέτει Ξυλεία για στέγες και χαγιάτια με παράδοση στο χώρο σας. Μονωτικά υλικά – ξηρά δόμηση όπως Γυψοσανίδες, Εξαρτήματα γυψοσανίδων, Πετροβάμβακα, Ορυκτοβάμβακα, υλικά για θερμοπρόσοψη.

Τέλος αναλαμβάνουμε όλες τις σιδηροκατασκευές που θα χρειαστείτε (κάγκελα, υπόστεγα, ασφάλειες παραθύρων και πορτών).

Όλα τα υλικά μας είναι σε προσιτές τιμές και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτησή τους με ειδικά συνεργεία που διαθέτει η εταιρεία μας.