Έχετε ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις;

Προκατασκευασμένες κατοικίες και κτήρια που υπερβαίνουν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών!

Ενεργειακά αποδοτικές, υψηλής ποιότητας κατοικίες, βίλες και κτήρια σε όλα τα μεγέθη και σχέδια με τις υψηλότερες
προδιαγραφές, με ευελιξία στη σχεδίαση, γρήγορη παραγωγή, γρήγορη συναρμολόγηση και προσιτές τιμές.

Μερικές από τις δουλειές μας

Η εταιρία μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, αναλαμβάνει με λίγα λόγια το σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη κάθε έργου.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Γιατί κατασκευάζουμε τεχνολογικά εξελιγμένες κατοικίες που προστατεύουν το περιβάλλον και εξασφαλίζουν ποιοτικότερη ζωή στον άνθρωπο.
  • Γιατί δουλεύουμε με επαγγελματισμό και είμαστε πρωτοπόροι στις καινοτόμες τεχνολογίες παθητικών και βιοκλιματικών κτηρίων.
  • Γιατί αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε φύσεως οικοδομική εργασία για την αποπεράτωση της κατοικίας σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε το προκατασκευασμένο σπίτι σας, το σχεδιασμό, την άδεια δόμησης, την κατασκευή της πλάκας θεμελίωσης ή του υπογείου, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και οποιαδήποτε άλλη εργασία συμπληρώνει την κατασκευή της κατοικίας.
  • Γιατί χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσουμε υψηλή αντοχή, ποιότητα κατασκευής και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.
    Γιατί δεσμευόμαστε για την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ολοκλήρωσης των εργασιών σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε.
  • Γιατί χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία και τα εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες γίνονται γρήγορα, αλλά με προσοχή στις λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας όλα να γίνονται σωστά.
  • Γιατί σας προσφέρουμε πραγματικά την καλύτερη σχέση ποιότητας, παροχών και τιμής.

Προμηθευτές

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας