Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Δούρος American Homes ιδρύθηκε το 1981 από το Δημήτριο Δούρο, ο οποίος ξεκίνησε έχοντας γνώση και εμπειρία στις Προκατασκευασμένες Κατοικίες από τις ΗΠΑ (Los Angeles California). Στη συνέχεια ανέλαβε ο υιός Βασίλειος Δούρος, μέχρι και σήμερα. Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει το σπίτι το οποίο ονειρεύεστε (Από τα θεμέλια μέχρι το «κλειδί στο χέρι»).

Διαθέτουμε τα δικά μας σχέδια από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες μας και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις.
Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε από το ισόγειο μέχρι και τρείς ορόφους.

Τα έργα μας

Πακέτα Ανακαίνισης

Αναλαμβάνουμε επίσης και την ανακαίνιση σπιτιού, γραφείου, καταστήματος με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με τα έμπειρα συνεργεία μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε έργο όσο απλό ή πολύπλοκο και εάν είναι. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη μας για να φτιάξουμε μαζί το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων του. Αυτό το επιτυγχάνουμε με σωστή οργάνωση των συνεργείων και αυστηρή παρακολούθηση των εργασιών, ώστε κάθε τι να γίνεται σωστά και στο λιγότερο δυνατό χρόνο.
Προσφέρουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης και σίγουρα θα βρείτε ένα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Εκθεσιακός Χώρος

Στο χώρο όπου στεγάζεται η Δούρος American Homes υπάρχει Εκθεσιακός Χώρος.
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει και να επιλέξει οικοδομικά υλικά και βασικό εξοπλισμό κατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας

Όνομα *
Επίθετο *
EMAIL *
Τηλέφωνο *

Θέμα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;