Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Δούρος American Homes ιδρύθηκε το 1970 στην Αμερική (Καλιφόρνια, LA), από το Δούρο Δημήτριο έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στις κατασκευές και μελετώντας τον τρόπο κατασκευής των κατοικιών στην Αμερική, δημιούργησε μια πρότυπη εταιρεία που είχε στο ενεργητικό της πάνω από 340 κατασκευές κατοικιών και κτηρίων, μέσα σε μια δεκαετία.

Το 1981 αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί του όλη τη τεχνογνωσία του Αμερικάνικου τρόπου κατασκευής κατοικιών. Επενδύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργώντας ένα εργοστάσιο κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών.

Το 1998 η εταιρεία μεταβιβάζεται στον υιό του Βασίλειο Δούρο όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στην κατασκευή κατοικιών – κτηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους με πιστοποιημένα υλικά, δημιουργούμε κατασκευές φιλικές στο περιβάλλον, οικονομικές, πρακτικές και με ιδιαίτερη αισθητική.

Διαθέτουμε τα δικά μας σχέδια από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες μας και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις.
Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε από το ισόγειο μέχρι και τρείς ορόφους.

Τα έργα μας

Πακέτα Ανακαίνισης

Αναλαμβάνουμε επίσης και την ανακαίνιση σπιτιού, γραφείου, καταστήματος με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με τα έμπειρα συνεργεία μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε έργο όσο απλό ή πολύπλοκο και εάν είναι. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη μας για να φτιάξουμε μαζί το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων του. Αυτό το επιτυγχάνουμε με σωστή οργάνωση των συνεργείων και αυστηρή παρακολούθηση των εργασιών, ώστε κάθε τι να γίνεται σωστά και στο λιγότερο δυνατό χρόνο.
Προσφέρουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης και σίγουρα θα βρείτε ένα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Εκθεσιακός Χώρος

Στο χώρο όπου στεγάζεται η Δούρος American Homes υπάρχει Εκθεσιακός Χώρος.
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει και να επιλέξει οικοδομικά υλικά και βασικό εξοπλισμό κατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας