Η κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, είναι φυσπροκάτ ικό να διαθέτει ορισμένα κρίσιμα πλεονεκτήματα. Ας παραθέσουμε λοιπόν ορισμένα πράγματα τα οποία θα πρέπει να σκεφτείτε πριν απορρίψετε την ιδέα του να αποκτήσετε ένα σπίτι προκάτ.

Στην Δούρος American Homes μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια ποικιλία σχεδίων προκατασκευασμένων σπιτιών, ώστε έτσι, μπορείτε να έχετε ένα όμορφο σχέδιο σπιτιού, παραδοσιακό, αποικιακό ή όποιο άλλο στιλ της αρεσκείας σας, από τα ήδη υπάρχοντα, το οποίο θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο συγκριτικά με την κατασκευή ενός σπιτιού από το μηδέν.

Ένα σπίτι είναι πολύ πιο οικολογικό και αυτό στις μέρες μας είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πρώτα απ’ όλα, κατά την κατασκευή του, παρατηρείται λιγότερη απώλεια υλικών, αφού αυτή γίνεται σε έναν ελεγχόμενο εργοστασιακό χώρο.

Για τους περισσότερους, βέβαια, το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός προκάτ σπιτιού είναι το κόστος κατασκευής και η τελική τιμή. Τα προκάτ σπίτια έχουν χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές κατασκευές και ένα πολύ σημαντικό θέμα, σχετικό με την τιμή, αποτελεί και το γεγονός ότι το κόστος της κατοικίας είναι γνωστό από την αρχή της κατασκευής και δεν αλλάζει στην πορεία.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο πλεονέκτημα των προκατασκευασμένων σπιτιών είναι η ταχύτητα παράδοσης του σπιτιού. Οι προκάτ κατοικίες μπορούν να παραδοθούν σε διάστημα λίγων μόλις μηνών, εντελώς ολοκληρωμένες και με τα κλειδιά στο χέρι!

Τέλος, οι προκατασκευασμένες κατοικίες προσφέρουν και τη μέγιστη δυνατή αντισεισμικότητα, η οποία μάλιστα έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από αρμόδιες αρχές. Αστοχίες υλικού ή κατασκευής δεν υφίστανται, καθώς αυτή ολοκληρώνεται σε εργοστασιακό περιβάλλον. Μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε επιλέγοντας μια προκάτ κατοικία!