Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να επιλέξετε να χτίσετε το σπίτι σας από ξύλο και δεν αναφερόμαστε μόνο από την προφανή συνεισφορά σας στο περιβάλλον. Τα σπίτια από ξύλο είναι μια από τις νέες τάσεις της κατασκευής οικιών και θα σας εξηγήσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευθείτε την Douros American Homes ώστε να κατασκευάσει το νέο ξύλινο σπίτι σας.

Αποταμιεύετε ενέργεια

Το ξύλο είναι φυσικό μονωτικό και είναι πολύ αποτελεσματικό στην απομόνωση του κρύου και της θερμότητας. Αυτό σημαίνει πως εξοικονομείτε μια σημαντική ποσότητα ενέργειας σε σύγκριση με σπίτια από πέτρα, σκυρόδεμα και τούβλα. Εκτός από την καλή θερμομόνωση, το ξύλο είναι επίσης ένας εξαιρετικός απορροφητήρας θορύβου, μετατρέποντας τα ξύλινα σπίτια σε ζεστά, χαλαρωτικά και γαλήνια.

Είναι αρχιτεκτονικά ευέλικτο

Τα σχέδιά μας για ξύλινα σπίτια διευκολύνουν την πραγματοποίηση αλλαγών και τροποποιήσεων στην κατασκευή. Η πραγματοποίηση προσθηκών ή η αλλαγή του μεγέθους του οικοπέδου, είναι όλα εφικτά, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε το σπίτι με το στυλ που θέλετε. Είτε πρόκειται για συμβατικό σπίτι είτε για κάτι πιο μοντέρνο, η επιλογή στο τέλος είναι μόνο δική σας.

Αποταμιεύετε χρήματα

Λόγω του τρόπου κατασκευής αυτών των τύπων κτιρίων και του προσεκτικού σχεδιασμού της κατασκευής τους, είναι πιο γρήγορη η διαδικασία του να χτιστούν σε σύγκριση με κτίρια κατασκευασμένα από υλικά όπως πέτρα ή σκυρόδεμα. Αυτή η ταχεία κατασκευή αντιπροσωπεύει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Κατασκευασμένα από βιώσιμη, ανανεώσιμη ξυλεία, τα ξύλινα σπίτια παράγονται χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων και δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον σε σχέση με την προέλευσή τους, αλλά και ως προς τη λειτουργία τους αφού χτιστούν: οι ξύλινες κατασκευές βοηθούν ενεργά το περιβάλλον, απορροφώντας και αποθηκεύοντας διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για φυσικό προϊόν

Τα ξύλα με τα οποία χτίζουμε τα σπίτια έχουν συλλεχθεί από κορμούς δέντρων που βρίσκονταν στον καθαρό αέρα, μεγαλώνοντας σε αφθονία και σας διαβεβαιώνουμε πως η ξυλεία μας είναι εντελώς φυσική και βιολογική. Πρόκειται για ένα όμορφο, ισχυρό προϊόν που παρέχεται από τη φύση και παραμένει φιλικό προς αυτή.