Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επιλέξεις να μείνεις σε ένα tiny home. Τα μικρά σπίτια είναι η τάση που επικρατεί στην Αμερική και ευρύτερα στο εξωτερικό και αν το σκεφτείτε είναι εντελώς λογικό. Είναι μια τάση που συνάδει με την εποχή μας, οπότε ας προχωρήσουμε κατευθείαν στους παράγοντες που κάνουν την επιλογή ενός μικρότερου σπιτιού μονόδρομο.

Δε θα ξοδέψετε πολλά χρήματα για την κατασκευή

Στην Douros American Homes θα δημιουργήσουμε και θα κατασκευάσουμε για εσάς το σπίτι που έχετε επιλέξει, αλλά αυτό προφανώς κοστίζει λιγότερο από το να επιλέξετε να μείνετε σε μια μεγάλη κατοικία, ακόμη και αν δε χρειαστεί να χτίσετε το σπίτι από την αρχή.

Το σπίτι σας θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Επειδή ακριβώς το σπίτι σας θα είναι μικρό, εξοικονομείτε τόσο χρήμα, αλλά και ενέργεια. Είτε χρησιμοποιείτε ηλεκτρική ενέργεια ή όχι, οι ενεργειακές ανάγκες ενός μικρότερου χώρου είναι λιγότερες από αυτές ενός παραδοσιακού μεγάλου σπιτιού. Έτσι, ο μικρότερος χώρος χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση και την ψύξη του αέρα, χωρίς να παρεμβαίνει στο περιβάλλον.

Θα ξοδέψετε λιγότερα χρήματα στην ανακαίνιση

Εάν είστε το άτομο που αρέσκεται στις ανακαινίσεις του σπιτιού του, τότε ένα tiny home μπορεί να γίνει ο ιδανικός σας καμβάς. Ακόμη και αν το πάρετε απόφαση, όλη η διαδικασία θα σας πάρει μονάχα ένα απόγευμα. Έχετε μια μικρή περιοχή να διαχειριστείτε, ώστε το όλο θέμα να γίνεται πολύ πιο εύκολο και φθηνότερο. Εξοικονομείτε έτσι χρήματα για να κάνετε όσες ανακαινίσεις επιθυμείτε.

Εξοικονομείτε χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού

Ένα ακόμη όφελος ενός μικρότερου σπιτιού είναι ότι θα έχετε λιγότερους χώρους να καθαρίσετε και θα τελειώνετε τις δουλειές του σπιτιού πολύ γρηγορότερα. Θα το εκτιμήσετε πολύ αυτό στην πορεία της διαμονής σας, αφού θα είναι ευκολότερο να διατηρηθείτε καθαροί και να μπείτε σε μια σειρά.

Εμπιστευθείτε την Douros American Homes για τη δημιουργία ενός tiny home και αλλάξτε τη ζωή σας!