Λόγω της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής (περιορισμός επέκτασης αστικών κέντρων) αλλά και της οικονομικής κρίσης δημιουργείτε όλο και πιο πολύ η ανάγκη ανακαινήσεις κτιρίων. Είτε για ενοικίαση είτε για ιδιοκατοίκηση.
Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας είναι οι ανακαινίσεις κατοικιών και οι ανακαινήσεις επαγγελματικών χώρων (γραφείων, καταστημάτων κ.ά.) στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κορινθίας αλλά και πανελλαδικά.Η έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους και Διακοσμητές, κάνει αυτοψία στο χώρο σας και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες του χώρου και το ύψος της επένδυσής σας, διαμορφώνει μαζί σας, το πλαίσιο παροχών (υλικά και εργασίες) για την ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.Πρώτα απ’ όλα λειτουργεί συμβουλευτικά, προτείνοντας λύσεις για την λειτουργικότητα και την βελτίωση διαβίωσης στον χώρο σας.

Τα κουφώματα που εφαρμόζουμε είναι ενεργειακά. Όπου χρειαστεί και εφόσον απαιτηθεί χρησιμοποιούνται διπλά ή τριπλά τζάμια και μηχανισμούς ασφαλείας.Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υλικών ανάμεσα σε PVC, ξύλο και αλουμίνιο.

Η κύρια είσοδος είναι από ξύλο σουηδικό Μασίφ ή από Αλουμίνιο ή PVC με κλείδωμα 5 σημείων.

Οι εσωτερικές πόρτες, πόρτες Μασίφ,MDF γυμνό, MDF επένδυση, Βακελίτη, Laminate όποια και άν είναι η επιλογή σας κατασκευάζονται στις  διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Διατίθονται σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα.

Γκρέμισμα (ελέγχουμε την στατικότητα) και κατασκευή νέων χωρισμάτων

Δικός μας ξυλουργός κατασκευάζει την κουζίνα. Ο σχεδιαστής μας μαζί με τον ιδιοκτήτη αποφασίζουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τους μηχανισμούς τις ιδιαίτερες κατασκευές, τον συνδυασμό των υλικών και τους χρωματισμούς. Στην συνέχεια απεικονίζεται φωτορεαλιστικά προκειμένου ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα για την τελική μορφή. Το γεγονός ότι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας (μη τυποποιημένες διαστάσεις – ειδική κατασκευή), μας δίνει την δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση του χώρου. Δυνατότητα επιλογής υλικών όπως ξύλο μασίφ / ημιμασίφ, ΜDF και βακελίτη καθώς και διαφόρων χρωματισμών, βερνικιών ή λάκας.

Μετά την αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής αντικαθίστανται οι σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης. Ακολουθεί η επένδυση τοίχων και δαπέδων με πλακίδια ή άλλα σύγχρονα υλικά της επιλογής σας και τοποθετούνται τα είδη υγιεινής.

Οι ντουλάπες σχεδιάζονται για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να είναι πρακτικές και λειτουργικές με πολλούς και έξυπνους χώρους αποθήκευσης. Το γεγονός ότι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας (μη τυποποιημένες διαστάσεις – ειδική κατασκευή), μας δίνει την δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση του χώρου. Δυνατότητα επιλογής υλικών όπως ξύλο, γυαλί, καθρέφτης κ.α. καθώς και ειδικών χρωματισμών.

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, πριζών και διακοπτών καθώς και εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών γραμμών για την ρευματοδότηση π.χ. νέων πριζών, κρυφού φωτισμού, ειδικών κατασκευών κ.α. Αναλαμβάνουμε επίσης και μελέτη φωτισμού, συναγερμού, home cinema, έξυπνο σπίτι κ.α.

Αναλαμβάνουμε γυάλισμα υφιστάμενων ξύλινων δαπέδων, αντικατάσταση ή επένδυση πλακιδίων, τοποθέτηση πλωτών δαπέδων (π.χ. Laminate, προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο κ.α.)

Το συνεργείο μας κατασκευάζει ράφια γυψοσανίδας, κρυφό φωτισμό, ψευδοροφές και κάθε είδους ειδικής κατασκευής

Το συνεργείο μας κατασκευάζει έπιπλα προσαρμοσμένα ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας, καλύπτοντας της ανάγκες λειτουργικότητας και αισθητικής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε έπιπλα και τραπέζια καθιστικού καθώς και τραπεζαρίας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιου κ.α. Επίσης κατασκευάζουμε έπιπλα δικού σας σχεδίου ή απεικόνισης. Οι κατασκευές είναι από άριστης ποιότητας ξύλου στο είδος και στην απόχρωση που επιθυμείτε, υψηλής αντοχής και απαράμιλλου φινιρίσματος. Οι κατασκευές αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα υλικά όπως γυαλί, μέταλλο κτλ.

Το χρώμα είναι βασικό οικοδομικό όσο και διακοσμητικό στοιχείο ενός χώρου. Η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης διαφοροποιεί τον χώρο στον οποίο χρησιμοποιείται, επιδρώντας στην ανθρώπινη διάθεση, απόδοση και συμπεριφορά.

Το βάψιμο είναι η τελευταία εργασία που γίνεται στην κατασκευή ή στην ανακαίνιση ενός σπιτιού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες και χρωματισμούς κτιρίων και είναι εκσυγχρονισμένη με πλήρη και μοντέρνο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Your Content Goes Here

Άλλες Υπηρεσίες