Σχεδιασμός Κατοικιών

Επιλέξτε μέσα από δεκάδες σχέδια σπιτιών, το προκατ ή ξύλινο σπίτι των ονείρων σας. Διώροφα ή ισόγεια σχέδια σπιτιών, μοντέρνα ή κλασικά, με στέγη ή ταράτσα. Και εάν δε βρείτε τα σχέδια σπιτιών που έχετε φανταστεί ελάτε σε μας να σχεδιάσουμε μαζί από την αρχή ένα ιδιαίτερο σχέδιο που να ταιριάζει στις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Η ομάδα των μηχανικών μας θα σας βοηθήσει να δώσετε σάρκα και οστά στο σπίτι που ονειρεύεστε.

Σχεδιασμός Προκατασκευασμένων & Ξύλινων Κατοικιών

Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει μέσα από την μεγάλη συλλογή μας των σχεδίων προκάτ σπιτιών.
Μην ξεχνάτε ότι:
  • Όλα τα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να διαμορφωθούν έτσι ώστε να έχετε το ιδανικό για εσάς σπίτι.

  • Σ’ όλα τα σχέδια προκατ σπιτιών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επιθυμητή αλλαγή (π.χ. να μεγαλώσουν ή να μικρύνουν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δωμάτια, να αλλάξει η διαρρύθμιση, να προστεθούν βεράντες να αλλάξει η στέγη) και γενικά να γίνει οποιαδήποτε επιθυμητή αλλαγή.

  • Κατασκευές για ΑΜΕΑ. Ειδικά διαμορφωμένο αρχιτεκτονικό σχέδιο για άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα.

  • Τα έμπειρα στελέχη μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Και εάν πάλι σας αρέσουν κάποια σχέδια προκάτ σπιτιών που δεν υπάρχουν στη συλλογή μας ή έχετε κάποιο σχέδιο στο μυαλό σας, ελάτε σε μας να το σχεδιάσουμε μαζί από την αρχή.