ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Δούρος American Homes ιδρύθηκε το 1970 στην Αμερική (Καλιφόρνια, LA), από το Δούρο Δημήτριο έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στις κατασκευές και μελετώντας τον τρόπο κατασκευής των κατοικιών στην Αμερική, δημιούργησε μια πρότυπη εταιρεία που είχε στο ενεργητικό της πάνω από 340 κατασκευές κατοικιών και κτηρίων, μέσα σε μια δεκαετία.

1981

Το 1981 αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί του όλη τη τεχνογνωσία του Αμερικάνικου τρόπου κατασκευής κατοικιών.

Επενδύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργώντας ένα πρότυπο εργοστάσιο σύγχρονης κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών.

1998

Το 1998 η εταιρεία μεταβιβάζεται στον υιό του Βασίλειο Δούρο όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στην κατασκευή κατοικιών - κτιρίων σε όλη την Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους με πιστοποιημένα υλικά, δημιουργούμε κατασκευές φιλικές στο περιβάλλον, οικονομικές, πρακτικές, με ιδιαίτερη αισθητική και χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους με πιστοποιημένα υλικά, δημιουργούμε κατασκευές φιλικές στο περιβάλλον, οικονομικές, πρακτικές και με ιδιαίτερη αισθητική.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο χώρο όπου στεγάζεται η Δούρος American Homes υπάρχει εκθεσιακός χώρος όπου ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει και να επιλέξει οικοδομικά υλικά και βασικό εξοπλισμό για την κατοικία ή το επαγγελματικό του κτίριο.

Scroll to Top