ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η Εταιρία Δούρος American Homes εξειδικεύεται και στις Ξύλινες Κατοικίες. Ταιριάζουν αρμονικά με τη φύση και είναι ιδανικά για κατοικίες στο βουνό. Γίνονται στο σχέδιο που επιθυμεί κάθε πελάτης.

Οι Ξύλινες Κατοικίες ή αλλιώς κορμοκατοικίες ή ακόμα και κορμόσπιτα λέγονται τα σπίτια που οι τοίχοι τους είναι κατασκευασμένοι από ολόκληρους κορμούς δένδρων. Διακρίνονται σε ξύλινα σπίτια που είναι κατασκευασμένα από αντικολλητούς ή συμπαγείς (μασίφ) κορμούς.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί για τα ξύλινα σπίτια που κατασκευάζει πάντα την καλύτερη ξυλεία. Μεγάλης αντοχής ξυλεία (Όπως: πεύκο, έλατο) ανάλογα με τη διατομή.

Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε έχει τη χαμηλότερη υπολειμματική σχετική υγρασία.

Πάντα επιλέγουμε, με την τεχνική του διαχωρισμού του πυρήνα, την ξυλεία μας από την καρδιά του κάθε κορμού. Για να επιτευχθεί αυτό, οι κορμοί των δέντρων που επιλέγονται είναι μεγάλης διαμέτρου και ως εκ τούτου μεγαλύτερης αντοχής.

Για να επιτύχουμε την καλύτερη θερμομόνωση χρησιμοποιούμε στους εξωτερικούς τοίχους συνδυασμό ξύλινου τοιχίου και εσωτερικής μόνωσης. Τα ξύλινα σπίτια της εταιρείας μας κατατάσςονται στην ενεργειακή κλάση Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να επιλέξετε την κατασκευή που επιθυμείτε στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Scroll to Top